Televisie op je iPad bij Ziggo

Televisie op je iPad kijken bij Ziggo

Hoe kan je televisie op je iPad kijken? Als je een tv-abonnement bij Ziggo hebt dan is het heel eenvoudig om ook op je iPad tv te kunnen kijken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is de Horizon Go-app welke je kunt downloaden op de website van Ziggo en een internetverbinding. Wanneer je de app hebt geïnstalleerd kan je overal online televisie kijken op je iPad. Niet alleen in en om het huis , maar waar je maar wilt. Bijvoorbeeld in de trein of in de pauze op je werk of op school. Overigens houdt het niet op bij je iPad, ook op je iPhone kan je televisie kijken bij Ziggo.

Stappen om tv op je iPad te kunnen kijken

Wat moet je doen om televisie op je iPad te kunnen kijken? Ten eerste heb je een tv-abonnement van Ziggo alles in 1 nodig, vervolgens ga je naar de website en download je de Horizon Go-app en installeer je deze op je iPad. Wanneer je de app opent dan moet je de eerste keer inloggen met je Ziggo accountgegevens. Je moet natuurlijk wel zorgen dat je online bent. Dit kan via een Wifi verbinding van een Ziggo internet of alles in 1 abonnement, maar ook met het 3G of 4G netwerk van je mobiele provider. Vervolgens zoek je een lekker plekje op waar je rustig kunt zitten en kan je beginnen te genieten van televisie kijken op je iPad. Zo simpel is het.

Extra dingen die je kan doen met je iPad en de tv

Wat kan je nog meer doen met je iPad? Naast dat je live televisie kunt kijken op je iPad kan je met gebruik van de Horizon Go-app nog veel meer dingen doen met je iPad. Zo kan je terwijl je nog onderweg bent opnames instellen op je mediabox thuis, je iPad als afstandsbediening gebruiken, films en series On Demand kijken en programma’s terugkijken via TV gemist.