iPad Mini bestellen kan vanaf 26 oktober

iPad Mini bestellenWil jij dan ook eindelijk de iPad Mini bestellen ? Vanaf morgen (26 oktober) kan dit. Je kunt de iPad Mini los kopen je betaalt dan het volle bedrag, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de iPad Mini i.c.m. een abonnement te bestellen, je kan dan altijd en overal online zijn, en daar is deze iPad natuurlijk voor gemaakt. Door het kleinere formaat is deze iPad heel makkelijk mee te nemen als je onderweg bent en dan wil je natuurlijk wel optimaal gebruik maken van je nieuwe aanwinst.

Je kunt de iPad Mini hier nu al bestellen.

De iPad Mini kan in één hand worden vastgehouden en met een gewicht van 300 gram  is dit tablet ongeveer de helft lichter dan de iPad 2. Het tablet wordt 7,2 millimeter dik en heeft een scherm van 7,9 inch, de andere iPads hebben een scherm van 9,7 inch. Alle Apps die voor de iPad zijn ontwikkeld, zullen ook werken op de iPad Mini.

De levering van de iPad Mini zal zijn op 2 november, het is wel raadzaam om hem eerder te bestellen omdat verwacht wordt dat er weer een enorme run op deze nieuwe iPad verwacht wordt. Het is natuurlijk een prachtig cadeau zo net voor de feestdagen.

iPad Mini Prijs

De prijs van de iPad Mini zal 329 dollar zijn dat is wel duurder dan de prijs die de concurrenten rekenen voor hun mini tablets, zoals bv Google die met zijn Nexus 7 in dezelfde markt zit. Apple heeft met het besturing systeem iOS6 een sterke troef in handen, die heel veel consumenten laat besluiten toch een iPad Mini te bestellen. Ondanks dat de iPad Mini prijzen dus wat duurder zijn als de tablets van de concurrentie, pakt Apple niet de volle winstmarge die ze op andere producten gewend zijn. Hieruit kun je dus opmaken dat je wel wat meer betaald maar daarvoor ook wel een kwalitatief goed product in huis haalt.

Met de komst van de iPad Mini en de iPad 4 zal de iPad 3 wel uit de winkels verdwijnen, dit terwijl de iPad 2 wel in de winkels blijft liggen. Apple heeft bevestigd dat er van de iPad inmiddels 100 miljoen stuks zijn verkocht en met deze nieuwe aanwinst zo voor de feestdagen zal Apple het jaar wederom goed afsluiten. Ga jij ook een iPad Mini bestellen en welke versie ? Laat een reactie hieronder achter.

iPad Mini kopen bijiPad Mini aanbiedingiPad Mini kopen
T-Mobile iPad Mini
iPad Mini nu ook bij T-Mobile
iPad Mini kopen
Vodafone iPad Mini
iPad Mini bij Vodafone
iPad Mini kopen
BCC iPad Mini
iPad Mini kopen bij BCC
iPad Mini kopen
Dixons iPad Mini
iPad Mini kopen bij Dixons
iPad Mini kopen
Scheer Foppen iPad Mini
iPad Mini €329,-
iPad Mini kopen
Centralpoint iPad Mini
Centralpoint iPad Mini acties
iPad Mini kopen
Castle iPad Mini
iPad Mini vanaf €329,-
iPad Mini kopen
Mediamarkt iPad Mini
iPad Mini bij Mediamarkt
iPad Mini kopen
Mycom iPad Mini
iPad Mini bij Mycom
iPad Mini kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *