iPad Mini kopen enorm populair

iPad Mini kopenDe iPad Mini kopen is enorm populair, de iPad Mini is dan ook nu al een enorm succes. Vorige week verschenen er al berichten over de komst van de iPad Mini 2. De iPad Mini 2 zal hoogstwaarschijnlijk wel met een retina display worden uitgerust.

De iPad Mini is zo een succes dat er op het ogenblik meer iPad Mini’s worden gekocht dan 9,7-inch iPad’s. Sharp heeft vandaag de productie van de 9,7-inch displays’s nagenoeg stopgezet, Apple laat nog wel 9,7-inch displays bij LG en Samsung produceren, maar Sharp gaat zich nu volledig concentreren op het produceren van schermen voor de iPad Mini.

Consumenten die een iPad Mini kopen geven vaak als reden op dat deze kleinere iPad een ideale afmeting heeft om hem overal mee naar toe te nemen, en toch is hij niet te klein. Apple die lange tijd geen iPad Mini wilde produceren ziet nu ook het nut van een kleinere iPad, met de iPad Mini bereikt Apple nu ook de budgetmarkt in de tablet markt. Mogelijk dat Apple nu ook overweegt om in navolging van de iPad Mini een iPhone mini te gaan maken zodat ze ook in de smartphone markt niet alleen in het hoge segment actief zullen zijn.

iPad Mini kopen

Vorige maand, de altijd al drukke december maand deed Apple goede zaken met de iPad Mini, deze was in de meeste winkels dan ook snel uitverkocht. Vooral bij kinderen is de iPad Mini heel populair, na de kerst is het gebruik van de iPad Mini onder kinderen met 3 procent toegenomen.

De release datum van de iPad Mini 2 zal mogelijk al in maart zijn, dan zou deze iPad Mini 2 samen met de iPad 5 gelanceerd worden. Apple komt tegenwoordig namelijk ieder half jaar met een nieuwe iPad (mini), voorheen was dit om het jaar.

iPad Mini kopen bijiPad Mini aanbiedingiPad Mini kopen
T-Mobile iPad Mini
iPad Mini nu ook bij T-Mobile
iPad Mini kopen
Vodafone iPad Mini
iPad Mini bij Vodafone
iPad Mini kopen
BCC iPad Mini
iPad Mini kopen bij BCC
iPad Mini kopen
Dixons iPad Mini
iPad Mini kopen bij Dixons
iPad Mini kopen
Scheer Foppen iPad Mini
iPad Mini €329,-
iPad Mini kopen
Centralpoint iPad Mini
Centralpoint iPad Mini acties
iPad Mini kopen
Castle iPad Mini
iPad Mini vanaf €329,-
iPad Mini kopen
Mediamarkt iPad Mini
iPad Mini bij Mediamarkt
iPad Mini kopen
Mycom iPad Mini
iPad Mini bij Mycom
iPad Mini kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *