iPad Mini kopen ? iPad Mini levertijd 1 week

ipad mini kopenWilde jij ook al een iPad Mini kopen ? Dan is het nu de tijd om een iPad Mini te kopen. De levertijd van de iPad Mini in Amerika is inmiddels terug gelopen naar één week. iPad Mini kopen kan al vanaf €329,-

Apple heeft wat productie problemen gehad met de iPad Mini maar daar lijkt nu een einde aan gekomen. De levertijd van de iPhone 5 ging ook eerst in Amerika naar beneden en enkele dagen erna volgde Nederland. De kans is dus groot dat als je de iPad Mini kopen gaat je deze nog voor de kerst in huis zult hebben. De voorraad zal in het begin van 2013 helemaal op orde zijn, tot die tijd zal een levertijd van één week het meest gunstige zijn.

De iPad Mini is ondanks dat de levertijd wat tegen zit nu al een enorm succes, Apple heeft met het uitbrengen van een iPad in de 7-inch categorie een goeie weg ingeslagen. De reden dat Apple met een kleinere iPad Mini kwam is dat er een grote groep mensen de prijs van de normale iPad te hoog vind en omdat deze groep steeds meer tablets van de concurrent kocht was het tijd voor Apple om ook in deze markt te springen.

Uit verschillende reviews is op te maken dat de iPad Mini zoals we van Apple gewend zijn een kwaliteit product is, zo is hier te lezen dat het ook met de accu van de iPad Mini wel goed zit. De iPad Mini scoort als beste van de kleinere tablets als het gaat om de accuduur.

iPad Mini kopen bijiPad Mini aanbiedingiPad Mini kopen
T-Mobile iPad Mini
iPad Mini nu ook bij T-Mobile
iPad Mini kopen
Vodafone iPad Mini
iPad Mini bij Vodafone
iPad Mini kopen
BCC iPad Mini
iPad Mini kopen bij BCC
iPad Mini kopen
Dixons iPad Mini
iPad Mini kopen bij Dixons
iPad Mini kopen
Scheer Foppen iPad Mini
iPad Mini €329,-
iPad Mini kopen
Centralpoint iPad Mini
Centralpoint iPad Mini acties
iPad Mini kopen
Castle iPad Mini
iPad Mini vanaf €329,-
iPad Mini kopen
Mediamarkt iPad Mini
iPad Mini bij Mediamarkt
iPad Mini kopen
Mycom iPad Mini
iPad Mini bij Mycom
iPad Mini kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *