iPad mini

iPad mini kopeniPad mini kopen is inmiddels bijna mogelijk in Nederland, al lange tijd gingen er geruchten dat er naast de succesvolle iPad ook een iPad mini uitgebracht zou gaan worden. En eind 2012 is het dan eindelijk zover, Apple kondigde de iPad mini aan.

De iPad heeft een scherm van 9,7 inch, de iPad mini moet het doen met een 7,85 inch scherm. Waarom een iPad mini kopen ? Het idee achter de iPad mini is dat deze makkelijker is mee te nemen dan de iPad en Apple wilde natuurlijk de concurrentie aangaan in de markt van de goedkopere tablets met Amazon en Google. Binnenkort komt een nieuw product uit van Apple, namelijk de Apple iPhone 7. Ben jij ook van plan deze te kopen?

De iPad mini ligt nu qwa grote tussen de iPad en de iPhone in, dus je leest er een stuk makkelijker op dan op de iPhone maar je kan hem veel beter meenemen dan de iPad. De iPad mini is ondertussen al bijna van hetzelfde formaat als de Samsung Galaxy S7 Edge Plus. Buiten dit voordeel is er nog een belangrijk punt, als je een iPad mini kopen gaat, is natuurlijk ook de prijs een doorslaggevende factor, deze is een stuk goedkoper dan zijn grotere broer de normale iPad. Je betaalt voor de iPad mini tussen de €299 en €350 euro. Zo is het ook voor de consument met een wat kleinere beurs aantrekkelijk om een tablet te gaan kopen. Voor deze prijs weet je dat je een Apple product koopt wat altijd van hoogwaardige kwaliteit is en op het stabiele besturing systeem iOS6 draait.

iPad Mini kopen

iPad Mini kopen bijiPad Mini aanbiedingiPad Mini kopen
T-Mobile iPad Mini
iPad Mini nu ook bij T-Mobile
iPad Mini kopen
Vodafone iPad Mini
iPad Mini bij Vodafone
iPad Mini kopen
BCC iPad Mini
iPad Mini kopen bij BCC
iPad Mini kopen
Dixons iPad Mini
iPad Mini kopen bij Dixons
iPad Mini kopen
Scheer Foppen iPad Mini
iPad Mini €329,-
iPad Mini kopen
Centralpoint iPad Mini
Centralpoint iPad Mini acties
iPad Mini kopen
Castle iPad Mini
iPad Mini vanaf €329,-
iPad Mini kopen
Mediamarkt iPad Mini
iPad Mini bij Mediamarkt
iPad Mini kopen
Mycom iPad Mini
iPad Mini bij Mycom
iPad Mini kopen