iPad mini prijs Nederland bekend

De iPad mini prijs welke berekend wordt in Duitsland is uitgelekt. De iPad mini kopen kan vanaf €249 euro. Afgelopen week lekte de iPad mini prijs uit via het systeem van de Mediamarkt en Saturn, hier is de uitgelekte print nog online te zien.

Zo als het er nu naar uit ziet zal de iPad mini op 23 oktober onthuld worden door Apple, er is inmiddels al veel geschreven over de kleinere iPad maar de prijs van de iPad mini was nog steeds niet bekend, men ging er vanuit dat deze verkocht zou gaan worden voor €300 euro.

Voor €249 koop je een 8 GB-variant zonder 3G-functionaliteit, de 16 GB-versie kost €349 euro en heeft ook geen 3G. De iPad Mini 8 GB met 3G kost €449 euro. De duurste iPad mini gaat €649 euro kosten je krijg daarvoor een 64 GB versie met 3G. De genoemde prijzen zijn de prijzen die in Duitsland berekend gaan worden bij ons in Nederland zullen deze iets hoger gaan uitvallen.

Apple komt op de markt met een kleine iPad om de consument voor een goedkopere prijs ook een iPad te laten kopen. Nu nog zijn alleen de concurrenten actief in deze kleine tablet markt.

Apple heeft overigens de komst van de iPad mini nog niet officieel bevestigd maar uit betrouwbare bronnen hebben we wel vernomen dat de iPad mini op 23 oktober gelanceerd gaat worden, de kleinere iPad zal een 7,85 inch scherm krijgen een stuk dunner zijn dan de iPad 3 en over een zelfde connector beschikken die de iPhone 5 ook heeft.

iPad Mini kopen bijiPad Mini aanbiedingiPad Mini kopen
T-Mobile iPad Mini
iPad Mini nu ook bij T-Mobile
iPad Mini kopen
Vodafone iPad Mini
iPad Mini bij Vodafone
iPad Mini kopen
BCC iPad Mini
iPad Mini kopen bij BCC
iPad Mini kopen
Dixons iPad Mini
iPad Mini kopen bij Dixons
iPad Mini kopen
Scheer Foppen iPad Mini
iPad Mini €329,-
iPad Mini kopen
Centralpoint iPad Mini
Centralpoint iPad Mini acties
iPad Mini kopen
Castle iPad Mini
iPad Mini vanaf €329,-
iPad Mini kopen
Mediamarkt iPad Mini
iPad Mini bij Mediamarkt
iPad Mini kopen
Mycom iPad Mini
iPad Mini bij Mycom
iPad Mini kopen

1 reactie op “iPad mini prijs Nederland bekend

  1. Pingback: Apple verstuurd uitnodigingen voor presentatie iPad mini - iPad mini kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *